Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Μεταθέσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ



 Οι αριθμοί των μεταθέσεων στο νομό Χανίων.

Το χρονοδιάγραμμα για τις μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ
Από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Μεταθέσεων προκύπτει ο πρακάτω πίνακας.
●Έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας και των αποτελεσμάτων των μεταθέσεων από νομό/ΠΥΣΠΕ σε νομό/ΠΥΣΠΕ, ακολουθούν οι μεταθέσεις εντός νομού/ΠΥΣΠΕ. Συγκεκριμένα, κατά σειρά προβλέπονται τα παρακάτω:
●Οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης καλούνται να προβούν σε επικαιροποίηση των οργανικών κενών και στην έκδοση των νέων οριστικών πινάκων.
●Ενσωματώνονται στους πίνακες αιτούντων βελτίωσης θέσης/οριστικής τοποθέτησης οι συνάδελφοι που πήραν μετάθεση στο ΠΥΠΣΕ Χανίων.
●Σε συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ προκύπτουν πιθανές οργανικές υπεραριθμίες και τοποθέτηση των οργανικά υπεράριθμων (προηγούνται των μεταθέσεων εντός).
●Έπειτα εκδίδεται από τη ΔΙΠΕ Χανίων η πρόσκληση δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων στα οργανικά κενά που θα διατεθούν και γίνεται η τοποθέτηση με βάση τα μόρια του πίνακα.
●Υπενθυμίζεται ότι στις μεταθέσεις-βελτιώσεις θέσεων-οριστικές τοποθετήσεις εντός νομού, η διαδικασία είναι κοινή και αφορά τους νεοδιόριστους συναδέλφους 2023, τους συναδέλφους που έχουν αιτηθεί βελτίωση θέσης εντός νομού και τους συναδέλφους που ήρθαν με μετάθεση από άλλο νομό.
Σημείωση: Γι' άλλη μια φορά επισημάνουμε την κοροϊδία του ΥΠΑΙΘΑ, καθώς δεν προχώρησε σε καμία νέα ίδρυση οργανικών θέσεων σε οποιαδήποτε ειδικότητα!

Ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ Χανίων Παύλου Γιώργος