Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ευχαριστήριο εκλογών



Χανιά, 8 Νοέμβρη 2018

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Χανίων ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που με την συμμετοχή τους στην ψηφοφορία της 7ης Νοεμβρίου τίμησαν τη διαδικασία και αξίωσαν εκπροσώπηση στα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους συναδέλφους που εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στα ψηφοδέλτιά μας και στις τρεις κάλπες. 

Τα αποτελέσματα αυτά μας αφήνουν πολύ ικανοποιημένους και μας γεμίζουν ευθύνες και υποχρεώσεις. Με την ψήφο σας, μας κατατάξατε σε 3η δύναμη στο νομό ενώ οι ψήφοι προτίμησης στο ΠΥΣΠΕ κατέγραψαν 42% αύξηση σε σχέση με τις εκλογικές διαδικασίες του 2016.

Συγκεκριμένα:
  • Για το ΚΥΣΠΕ στα Χανιά οι συνάδελφοι μας έδωσαν την τιμητική πρώτη θέση. Η ανάδειξη της ΕΚΕ ως πρώτης δύναμης μας τιμά και ταυτόχρονα μας υποχρεώνει να τηρήσουμε τις συνδικαλιστικές μας δεσμεύσεις που προκύπτουν από την διακήρυξή μας.
  • Για το ΑΠΥΣΠΕ η ΕΚΕ κατέλαβε επίσης την 1η θέση σε όλο το νησί με 38,75% αναδεικνύοντας και πάλι αιρετό ενώ εκλέξαμε τον αιρετό Ρεθύμνου, Ηρακλείου και τους δύο αιρετούς στο νομό Λασιθίου. Το ποσοστό αυτό είναι επιβεβαίωση μιας επιτυχημένης θητείας και ισχυρή εντολή για ισονομία, διαφάνεια και αγωνιστικότητα.
  • Για το ΠΥΣΠΕ Χανίων, παρά το επίσης πολύ καλό ποσοστό (24%), δεν έγινε κατορθωτό να εκλεγεί αιρετός από την ΕΚΕ για μικρή διαφορά ψήφων. Στους αιρετούς που εκλέχθηκαν ευχόμαστε καλή θητεία και καλή δύναμη.


Τα μέλη της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστική και δημιουργική διάθεση να προασπιζόμαστε το Δημόσιο Σχολείο και τον μαχόμενο Εκπαιδευτικό.


ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. N. XANΙΩΝ

ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ